dinsdag 28 september 2021

Alles over Papendrecht

Nieuwe coalitie komt met 5 wethouders

7 april 2010

PAPENDRECHT - Zoals in het voortraject al duidelijk werd, zijn de gesprekspartners PAB, VVD, CDA, D66 en CU nu ook coalitiepartners geworden. Informateur Jan de Geus maakte dit bekend op een raadsbijeenkomst op dinsdag 6 april.

Er komen liefst 5 wethouders, waarvan 3 part-time wethouders. De VVD en het PAB leveren naar alle waarschijnlijkheid een full-time wethouder, de CDA, D66 en CU gaan 2 full-time posten verdelen.

Op donderdag 22 april ziet het nieuwe college van B&W er als volgt uit: Herman Nieuwstraten (PAB), Kees Koppenol (CDA), Joke Reuwer (D66) en Wilco Scheurwater (CU). De beoogde VVD-wethouder is nog altijd niet bekend.

 

Lees meer over:

wethouder VVD coalitie d66 cu PAB vda
Deel dit bericht met je vrienden!