Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Vijf minderjarige aangehouden op verdenking vernieling verkeersborden

12 april 2010

PAPENDRECHT - Op de Platanenlaan / Wilgenhof heeft de politie op vrijdagavond 9 april omstreeks 22.15 uur vijf jongeren van 14 tot 17 jaar aangehouden op verdenking van het vernielen van twee verkeersborden. De jongeren zijn woonachtig in Papendrecht, Dordrecht en Oud-Vossemeer. Bij het zien van de politieauto rende één van de vijf hard weg. Toen de agenten de jongeren staande hielden, verklaarde een getuige dat het de groep betrof die kort daarvoor de verkeersborden hadden vernield en met een bord waren weggelopen. Korte tijd later werd de weggerende jongen aangehouden op de Wilgenhof.

Op de kruising J.R.Thorbeckesingel met de Kennedylaan werd een vernield verkeersbord aangetroffen en ontbrak het weggenomen verkeersbord. De politie stelt een onderzoek in.

Deel dit bericht met je vrienden!