Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Burgemeester Papendrecht ontvangt Jubileumpostzegel VV Papendrecht

12 april 2010

PAPENDRECHT - Op maandagmorgen 12 april 2010 kreeg de burgemeester van Papendrecht, C.J.M. (Kees) de Bruin uit handen van erevoorzitter Ad Matena symbolisch de eerste Jubileumpostzegel van voetbalvereniging Papendrecht uitgereikt. Voetbalvereniging Papendrecht is op 1 augustus 1920 opgericht en bestaat dit jaar dus 90 jaar! Een reden om een speciale postzegel uit te brengen met daarop het jubileumlogo. De burgemeester kreeg uiteraard ook het eerste velletje met 10 postzegels van de heer Matena overhandigd. Papendrecht start met deze overhandiging aan de burgemeester de activiteiten in het jubileumjaar die tot en met begin juli 2011 zullen doorlopen.

De postzegels zijn onder andere te koop bij VV Papendrecht in de Beltona-shop en in de kantine.

Deel dit bericht met je vrienden!