Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

PKC verliest kleine finale in Ahoy

19 april 2010

PAPENDRECHT - Op zaterdag 17 april speelde PKC de kleine finale tegen Fortuna (om de 3e en 4e plaats) in Ahoy. Het lukte voor PKC helaas niet om te winnen. Na een prima eerste helft (10-10) stokte in de tweede helft de score en stond het vizier niet scherp. Ondanks alles een knappe prestatie van PKC. Leon Simons nam afscheid van het korfbal op het hoogste niveau in kreeg  kort voor het einde een publiekswissel. Fortuna 1 plaatste zich met de overwinning voor de korfbal challenge, die plaats vind aan het einde van het jaar.

Scores PKC: Leon Simons: 5, Laurens Leeuwenhoek: 5, Mady Tims: 3, Nadhie  den Dunnen: 2, Henk Fokker: 1, Davor Duronjic: 1, Lara Boonstoppel: 1

Foto: Peter Besemer
Web: klik.besemer.info
 

Lees meer over:

korfbal finale ahoy pkc
Deel dit bericht met je vrienden!