dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Drie boetes voor onveilig rijgedrag

20 april 2010

PAPENDRECHT - Op maandagavond 19 april heeft de politie omstreeks 19.15 uur een 18-jarige man uit Rotterdam bekeurd op de Vrijheer van Eslaan. Tijdens de surveillance zagen agenten de man hen niet-handfree bellend tegemoet komen rijden waarna zij de politieauto keerden en de achtervolging inzetten. Met hoge snelheid ging de verdachte er vandoor via de Zonnebloemstraat en de Jasmijnstraat.

Vanwege het feit dat het een woonwijk betreft en er op dat moment veel spelende kinderen op straat aanwezig waren, besloten de agenten de achtervolging te staken en via de hoofdwegen verder te rijden. Daar zagen zij de man op de Veerweg rijden en hielden hem staande. De man kreeg drie boetes uitgereikt voor niet-handsfree mobiel bellen, geen richting aangeven en de snelheidsovertreding op het woonerf.

Deel dit bericht met je vrienden!