Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Jeugdschakers leven zich uit bij Ideko Stappentoernooi

26 april 2010

PAPENDRECHT - Het tweede Ideko Stappentoernooi voor de jeugd is gewonnen door Jorik Klein. In de tweede groep won Max Hart, terwijl Niels Kraaijenbrink in groep drie de sterkste was. Bij de beginners ging de zege naar Tom Zwaan. Het Stappentoernooi, waarbij de kinderen worden ingedeeld aan de hand van de lesstof die ze al hebben behandeld, trok ruim dertig jongens en meisjes. In de speelzaal van schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam werkten ze vol overgave de speelronden af, waarbij de ouders op gepaste afstand de partijen volgden. Af en toe moest bij een deelnemer een traantje worden weggepinkt na een nederlaag, maar de spelvreugde overheerste ruimschoots. Alle deelnemers ontvingen een aandenken uit handen van Helga Schippers, directeur van sponsor Ideko Interieurbouw.
 
(foto Wim de Koning)

Lees meer over:

toernooi schaken
Deel dit bericht met je vrienden!