Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Reunie PKC groot succes

26 april 2010

PAPENDRECHT - Vele vrijwilligers hebben onder leiding van Bep Tuytel en Harm Bakker een prachtige tentoonstelling ingericht.  De tentoonstelling bestaat uit 100 strekkende meter archiefmappen van teamfoto's tot kampioenschapsbekers en van shirts tot gewonnen cheques tijdens toernooien.

Tijdens de pauze van de wedstijd PKC - Blauw-Wit werd de tentoonstelling geopend.

Vele bezoekers en (oud-)leden kon goed zien wat er door de jaren met PKC is gebeurd, wie er bij PKC speelden, hoe PKC verhuisde van het Slobbengors naar de hal aan de Andoornlaan 36, Sportpark Oostpolder, hoe vele handen PKC op hebben gebouwd en nog veel meer.

Foto: Peter Besemer

Lees meer over:

reunie pkc Andoornlaan Oostpolder
Deel dit bericht met je vrienden!