maandag 27 september 2021

Alles over Papendrecht

Overval?

4 mei 2010

PAPENDRECHT - Een onbekende man die een lichtblauwe jas droeg heeft waarschijnlijk geprobeerd een winkel te overvallen. Op maandagmiddag 3 mei 2010 rond 17.50 uur liep deze man een winkel aan de Gerrit van Dalenstraat in Papendrecht in. Een 32-jarige medewerkster kwam van boven naar beneden en zag de verdachte staan. Deze had een steen bij zich. De vrouw voelde zich direct bedreigd en riep om hulp. Hierop verliet de man de winkel weer en liep buiten richting de Patrijslaan weg. Naast de lichtblauwe jas droeg de verdachte nog een blauwe spijkerbroek en zwarte schoenen. Getuigen die deze verdachte hebben gezien of informatie hebben kunnen bellen met de politie via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Deel dit bericht met je vrienden!