Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Verkeershinder tijdens Lenteloop op 15 mei

10 mei 2010

PAPENDRECHT - Op zaterdag 15 mei wordt door AV Passaat de 28e Nationale Lenteloop georganiseerd. De start van de 15 km is om 13 uur op de atletiekbaan aan de Andoornlaan. De Andoornlaan is vanaf de Duindoornhof tot de rotonde Noordkil van 7:00 uur tot 17:00 uur voor alle doorgaand verkeer afgesloten. De lopers volgen het volgende parcours:

Start Atletiekbaan Passaat, L.A Andoornlaan, Oostpad, Wilgenpad, L.A de Biezen aan linkerzijde de Veerweg oversteken, R.D Molenpad aan het einde voor de verkeerslichten, L.A. Edisonweg, Burgemeester Keijzerweg, bij verkeerslichten, R.A. Noordhoek, Westeind, R.A. Industrieweg, R.A. Aviolandapad, R.D. Pontonnierspad, R.D. Merwedesingel, R.A. Hoofdstraat, L.A. Dijkstraat, R.A. Kraaihoek, R.D. Kerkbuurt, Visschersbuurt, Nanengat, via fietspad rotonde R.D. Fietspad Ketelweg, L.A. Matena, R.A. Matenasche Scheidkade, L.A. Tiendweg-Oost
R.D. over parkeerterrein en 2e weg L.A. Steilsteven, R.A. Steilsteven ( parallel aan Westkil), R.D. Westkil(fietspad), Rotonde 2e afslag Westkil, 2e Rotonde R.D via fietspad, R.D. Andoornlaan(fietspad volgen), L.A. Oostpad, Andoornlaan, L.A. Finish Atletiekbaan Passaat
Tijdens de loop moet men rekening houden met enige verkeershinder. Op de dijken zal, voor de veiligheid van de lopers, gedurende de loop het autoverkeer worden beperkt.

De 7,5 km start om 12:45 uur. De lopers daarvan volgen het volgende parcours: Start atletiekbaan Andoornlaan, r.a. Andoornlaan, Oostpad, r.a. Matenasche Scheidkade, r.a. Fietsbrug A15 over, r.a. Matenasche Scheidkade, r.a. Parallelweg, r.a. fietspad langs de N214, r.a. Peilkade, r.d. Matenasche Scheidkade, r.a. Fietsbrug over A15, l.a. Matenasche Scheidkade, l.a. Oostpad, Andoornlaan, l.a finish atletiekbaan.
Ook hier moet men tijdens de loop rekening houden met enige verkeershinder.

Deel dit bericht met je vrienden!