Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

VV Papendrecht speelt zich veilig

10 mei 2010

PAPENDRECHT - VV Papendrecht is in de hoofdklasse B op de 11e plaats geëindigd. OJC Rosmalen won z'n wedstrijd bij OSS '20 met 2-3 en ging daardoor Papendrecht op de ranglijst voorbij. Papendrecht speelde gelijk tegen UNA (2-2). Papendrecht kwam achter door een doelpunt van Paul Voss na balverlies bij Papendrecht op de middellijn. In de tweede helft kwam Papendrecht op gelijke hoogte door een doelpunt van Geert Bakker.

Na de publiekswissel van John den Dunnen (hij speelde z'n laatste wedstrijd voor Papendrecht) profiteerde UNA met een doelpunt van Niek van Boekel. Pas in de blessure tijd kopte Frank Boogers uit een corner knap binnen. In de 72e minuut mistte Geert Bakker een strafschop. DESK speelt nacompetitie door het 5-0 verlies bij Baronie. Gemert is kampioen, zij wonnen bij Dijkse Boys met 0-2.

Lees meer over:

voetbal wedstrijd vv papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!