Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Pieter Modderkolk weer clubkampioen

20 mei 2010

PAPENDRECHT - Pieter Modderkolk is clubkampioen geworden bij schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam. Philip Kraaiveld en Meinte Smink werd tweede en derde.
Voor de 19-jarige Modderkolk is het zijn tweede clubtitel. Gedurende het seizoen had hij de meeste concurrentie te duchten van Meinte Smink, maar die moest enkele malen verstek laten gaan. Philip Kraaiveld kon daardoor de tweede plaats voor zich opeisen.
Bij de jeugd gaat de strijd om de clubtitel tussen Remco Schimmel en Jorin Knaap. Het bekerkampioenschap van de club zal volgende week worden beslecht tussen Kees Brinkman en Kees van Meerkerk.
In de regionale competitie kon het eerste team na een sterke start nog maar ternauwernood degradatie voorkomen. Het tweede team bereikte een derde plaats, die overigens wel recht geeft op promotie. Het jeugdige derde team eindigde in de middenmoot.
 

Deel dit bericht met je vrienden!