zondag 24 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Sport en Spel op de Zeeuwse Schans

20 mei 2010

PAPENDRECHT - Op woensdag 19 mei hadden de wijkcoördinatoren van de gemeente Papendrecht de Zeeuwse Schans als locatie uitgekozen voor een gezellige sport en spel middag voor de jeugd. Tijdens deze middag was er voor de jeugd van alles te doen op sport en spel gebied, maar ook konden de kinderen zich laten schminken door de dames van Face to Feest. Met een strippenkaart konden de kinderen gratis iets te eten en te drinken halen. De broodjes knakworst het liefst met veel mayonaise en ketchup waren hierbij de grote favoriet.

De wijkcoördinatoren zijn op zoek naar actieve bewoners die zelf iets willen organiseren in hun straat, buurt of wijk. Of het nu activiteiten zijn voor senioren zijn of juist jongeren, voor alleen vrouwen of juist alleen mannen, voor kinderen of juist voor iedereen het maakt de coördinatoren niet uit. Wilt u iets organiseren neem dan eens contact op met Lenie van Mourik of Lisette Human dat kan via e-mail wijkgerichtwerken@papendrecht.nl of telefonisch 14 078. Met de dames kunt u alle kanten op!

Foto's: Pieter van den Berg

Lees meer over:

sport spel zeeuwse schans
Deel dit bericht met je vrienden!