Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Inbraak woning: politie zoekt getuigen

24 mei 2010 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT -Zaterdag 22 mei is tussen 13.00 en 15.30 uur ingebroken in een flatwoning aan de Blankvoorn. De 67-jarige bewoner van de flat ontdekte de inbraak toen hij thuiskwam. Bij de inbraak is een verzameling horloges weggenomen. Ook is een deel van de verzameling kristal van de vrouw van de bewoner weggenomen en een hoeveelheid merkkleding. De Politie Zuid-Holand-Zuid heeft onderzoek ingesteld naar de inbraak. Aangezien de inbraak midden op de dag heeft plaatsgevonden, is het mogelijk dat mensen in de omgeving van de flat iets hebben gezien dat met de inbraak te maken heeft. De politie vraagt mensen die rond het tijdstip van de inbraak iets hebben gezien of meer informatie hebben contact op te nemen via 0900-8844.

Lees meer over:

inbraak woning blankvoorn
Deel dit bericht met je vrienden!