Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Zwem4daagse

27 mei 2010

PAPENDRECHT - De nationale Zwem4daagse is dit jaar vanaf maandag 14 juni t/m donderdag 17 juni 2010. Deze activiteit wordt georganiseerd i.s.m. Zwemvereniging De Geul. Naast de zwemvierdaagse worden er nog tal van andere leuke activiteiten georganiseerd. Deelnemers moeten overigens wel minimaal in het bezit van zwemdiploma A zijn.

Kinderen tot en met 10 jaar zwemmen 250 meter, vanaf de leeftijd van 11 jaar wordt 500 meter per avond gezwommen. De afstand mag met onderbreking worden gezwommen. Het is echter niet toegestaan tussentijds het water te verlaten. Wie de vierdaagse uitzwemt, ontvangt een medaille. Voor meer informatie kunt u bellen met Marian Molle

Lees meer over:

zwemmen vierdaagse De Geul
Deel dit bericht met je vrienden!