Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Popkoor Papendrecht van start

27 mei 2010

PAPENDRECHT - Er komt een nieuw popkoor in Papendrecht: op 18 augustus zal Popkoor Papendrecht starten met haar repetities.

De dirigent is Robbert van Sterkenburg, gediplomeerd pianist (lichte en klassieke muziek) alsmede gediplomeerd popkoor dirigent. Uniek is het reeds uitgeteste concept dat het koor geen bestuur zal hebben en dat de leden zelf het repertoire uit kunnen kiezen.

Het koor zing Engelstalige popsongs; daarnaast is er ook ruimte voor Nederlandstalige popsongs en misschien een vleugje jazz.

Het (start-)repertoire is songs van Twarres, Anouk en Queen. Er wordt gezongen met behulp van orkestbanden en een digitale piano, en thuis is er de mogelijkheid om via de site de stempartijen te oefenen.

De repetities zullen worden gehouden op woensdagavond 20:00 uur – 22:00 uur in Papendrecht; de oefenlocatie wordt later bekend gemaakt. Op dit moment is er plaats voor sopranen, alten, tenoren en bassen.

Iedereen die een keertje wil komen kijken en/of meezingen is van harte welkom. Meer informatie en een aanmeldingsformulier is te vinden op www.popkoorpapendrecht.nl

Lees meer over:

popkoor repetities beginnen
Deel dit bericht met je vrienden!