Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Rijbewijs ingevorderd na aanrijding en blaastest

31 mei 2010

PAPENDRECHT - Op de P.J.Troelstrastraat is op zondagavond 30 mei een 70-jarige man uit Papendrecht aangehouden. Zijn rijbewijs is ingevorderd. De man werd gecontroleerd nadat agenten een melding kregen dat hij in Lage Zwaluwe een caravan had aangereden en op de eigenaar zou zijn ingereden. Op basis van het kenteken konden de agenten de man traceren en hielden hem staande. Hierbij roken zij een behoorlijke alcohollucht waarna de man werd aangehouden. Op het politiebureau blies hij 760 ug/l waarna zijn rijbewijs werd ingevorderd. De politie maakt een proces-verbaal op. Het korps Midden- en West Brabant doet onderzoek naar het voorval in Lage Zwaluwe.

Deel dit bericht met je vrienden!