Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Veel PR’s voor AV Passaatleden in het zonnetje

31 mei 2010

PAPENDRECHT - Dat de zon motiverend werkt voor de passaatatleten hebben wij gemerkt op zaterdag 22 mei tijdens de tweede competitiewedstrijd van de pupillen. Het leverde o.a. twee fantastische clubrecords op: Arne van der Linde op de 1000 meter en Mitchel Fritse op de 60 m. sprint .

Verder leverde deze dag nog veel top 3 plaatsen op bij de meerkamp: Duane van Dijkhuizen, Amber Fritse, Jordi Schmid, Thijmen Vogel en Diego Groeneveld werden allemaal met veel nieuwe Pr’s , eerste in hun leeftijdscategorie! Verder werden er ook nog tweede en derde plaatsen veroverd door: Minke Mudde, Tobias Steevensz, Yasmine van der Linden, Arne van der Linde, Mitchel fritse en Lotte Hagenstein.

Op de 1000 meter werd het feestje kompleet gemaakt, want ook hier was Passaat   weer oppermachtig. Minke Mudde, Duane van Dijkhuizen MaxPolak, Arne van der Linde en Diego Groeneveld  wonnen deze wedstrijd.

Of dit niet genoeg was werden ook veel tweede en derde plaatsen  ingenomen door : Yasmine van der Linden, Amber Fritse, Thijmen Vogel,Robert ten Hulzen , Sam Kraaijeveld en Lotte Hagenstein. Door deze goede prestaties werden veel Passaatleden uitgenodigd voor de regionale wedstrijden op 5 juni in Zierikzee, waar zij de regio Rijmond zullen vertegenwoordigen!

Lees meer over:

competitie wedstrijd av passaat
Deel dit bericht met je vrienden!