Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Programmaboekje VU huis-aan-huis met folders

2 juni 2010

PAPENDRECHT - Het nieuwe cursusprogramma van Volksuniversiteit Papendrecht komt 12 juni uit. Het programmaboekje is in een geheel nieuw jasje gestoken vanwege het 40-jarig bestaan en omvat behalve zo’n 145 verschillende cursussen ook de nodige aanbiedingen en activiteiten in verband met het jubileumjaar.

De verspreiding binnen Papendrecht zal geschieden tussen 12 en 15 juni, samen met de reclamefolders. Oud-cursisten buiten Papendrecht krijgen een exemplaar via de post toegestuurd. Wie afgelopen jaar geen cursus bij de VU volgde kan een boekje afhalen bij de gemeentehuizen en bibliotheken van de omliggende gemeenten. De Open Dagen zijn dit jaar gepland van 23 t/m 26 juni van 10.00 tot 14.00 uur, met op 26 juni een kunstmarkt. Tijdens deze dagen krijgt men bij vooruitbetaling 10% korting op het cursusgeld. Voor meer informatie: www.vupapendrecht.nl

Lees meer over:

jubileum cursus vu
Deel dit bericht met je vrienden!