Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Verdacht van handel in nep-merkkleding

2 juni 2010

PAPENDRECHT - In de nacht van dinsdag op woensdag 2 juni heeft de politie een 23-jarige man uit Hardinxveld-Giessendam aangehouden op verdenking van handel in nep-merkkleding. De man reed op de Willem Dreeslaan toen hij door surveillerende agenten werd gecontroleerd en daarbij een zenuwachtige indruk maakte. Op de achterbank lagen diverse pakketjes herenondergoed. Bij onderzoek in de auto werden achterin diverse tassen met ondergoed aangetroffen. In de kofferbak werden eveneens een aantal volle tassen met boxershorts, broeken en overhemden gevonden. In de rugzak die de man bij zich droeg, vonden de agenten enkele werpsterren, een weegschaal en een grote hoeveelheid gripzakjes. De spullen zijn in beslag genomen voor onderzoek, de man zit nog vast.

Deel dit bericht met je vrienden!