dinsdag 28 september 2021

Alles over Papendrecht

Van Meerkerk bekerwinnaar schaakclub

3 juni 2010

PAPENDRECHT - Kees van Meerkerk is winnaar geworden van de bekercompetitie van schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam. In de finale tegen Kees Brinkman trok hij aan het langste eind.

De reglementen brachten de beslissing, want de finalepartij eindigde in remise. Ook in de extra partij snelschaak waren de finalisten zo aan elkaar gewaagd dat er geen beslissing viel. Volgens de reglementen was Van Meerkerk toen winnaar omdat hij op de nationale rankinglijst lager geplaatst staat dan Brinkman.

Remco Schimmel uit Alblasserdam is winnaar geworden van de jeugdcompetitie van de schaakclub. Hij bleef Jorin Knaap uit Papendrecht nipt voor.

Schaken in de bieb
Nu alle competities zijn afgewerkt, biedt de schaakvereniging weer de gelegenheid om elke dinsdag in een ontspannen sfeer te spelen. Ook niet-leden zijn welkom in het Denksportcentrum in Papendrecht.

Liefhebbers kunnen trouwens ook elke dag terecht in de bibliotheek in Alblasserdam, waar de schaakclub voor langere tijd een tuinschaakspel heeft neergezet, dat gratis te gebruiken is.

Deel dit bericht met je vrienden!