Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Rijbewijs kwijt na alcoholgebruik en aanrijding

7 juni 2010

PAPENDRECHT - Een 55-jarige man uit Papendrecht is op zaterdagmiddag 5 juni omstreeks 14.40 uur aangehouden na een aanrijding op de Haagbeukhof. De man wilde vanaf een parkeerplaats wegrijden en reed daarbij met de achterkant tegen een stilstaande auto aan.
Toen de man de schade wilde opnemen ontstond er een discussie tussen hem en twee vrouwen die de politie belden. De man liet zijn gegevens bij de dames achter en liep boos naar huis. Daar werd hij aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. Hij bleek zeer diep in het glaasje te hebben gekeken: op het politiebureau blies de man 1105 ug/l. Zijn rijbewijs werd direct ingevorderd.

Lees meer over:

rijbewijs aanrijding Haagbeukhof
Deel dit bericht met je vrienden!