dinsdag 28 september 2021

Alles over Papendrecht

Druk, gezellig en zonnig Vijverparkfeest

7 juni 2010

PAPENDRECHT - Zon, hapjes, drankjes, muziek, spelletjes en vooral veel gezelligheid. Ondernemers, verenigingen, het wijkplatform, de gemeente en vooral bewoners van Kraaihoek-Middenpolder maakten het festival in het Vijverpark afgelopen zaterdag voor de tweede keer tot een echt familiefeest dat in totaal ongeveer tweeduizend bezoekers trok. Door het enthousiasme van de ondernemers van Wijnhuis De Paap, restaurant de Pepermolen, Grieks afhaalrestaurant Nefeli en verschillende bewoners is het feest in Kraaihoek-Middenpolder al na een jaar uitgegroeid tot een succesnummer.

 

   

‘Het is een sfeervol festival waar veel enthousiaste mensen en organisaties aan meewerken’, vertellen Lisette Human en Leni van Mourik die namens de gemeente bij het feest betrokken zijn. ‘Ook deze tweede editie was weer hartstikke gezellig. De slacks van Rip Event - grote zwarte zitzakken - fleeceplaids en matjes zorgden voor de lounge-sfeer.’
Naast de ballonnenwedstrijd waren er onder meer roeibootraces, een airtumblingbaan, glittertattoo’s, buttons en bloemstukjes, sjoelwedstrijden, zeskamp, een rad van fortuin, een talenten race en een optreden van Fusion Acoustic Band. Shiatsu- en massagepraktijk Tendentie verzorgde voet- en nekmassages. ‘s Avonds trokken optredens van Bluezi, Three Third en rapper Libann veel publiek.

‘En de Cubaanse Salsa Band Septeto Caiman en de salsa workshop waren grote successen die veel mensen aan het dansen kregen. We zijn dan ook meer dan tevreden’, besluiten Human en Van Mourik. 

Meer foto's: www.luxfoto.nl

Deel dit bericht met je vrienden!