Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Tafeltennisfinale Oranje-Nassauschool

11 juni 2010

PAPENDRECHT -Op vrijdag 11 juni werd op de Oranje-Nassauschool te Papendrecht de 32e jaarlijkse tafeltennisfinale gespeeld. De bovenbouwgroepen (groep 5 t/m 8) hebben de afgelopen periode hard getraind en er zijn competitiewedstrijden geweest om tot deze finale te komen. Deze spannende finaleronde zorgde ervoor dat Wesley en Pim (beide uit groep 7) de kleine finale mochten spelen. Pim wist Wesley in twee sets met 11-9 en 13-11 te verslaan en verzekerde zichzelf van een verdiende derde plaats. Wesley ontving daardoor de vierde prijs. In de grote finale stonden Riza en Jean-Philippe  (beide uit groep 8) tegenover elkaar. Riza moest vorig jaar nog tevreden zijn met een tweede prijs, nu mocht hij de eer van de eerste plaats opstrijken. Toch ging dat niet helemaal vanzelf. De finale moest in drie partijen worden beslist. Maar met de uitslagen 11-5, 13-11 en 11-5 moest Jean-Philippe toch het onderspit delven. Desalniettemin een eervolle tweede plaats voor hem. De finalisten werden traditiegetrouw aangemoedigd door hun medeleerlingen in de hal van de school.


 

Deel dit bericht met je vrienden!