Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

PKC organiseert Nationale Korfbaldag

15 juni 2010

PAPENDRECHT - PKC heeft van het KNKV voor de derde keer de organisatie van de Nationale Korfbaldag toegewezen gekregen. De club draait dan ook op volle toeren om er een geweldig evenement van te maken. Op deze dag zullen de finales om het Nederlands kampioenschap veld plaatsvinden voor de C-jeugd, B-jeugd, A-jeugd en Senioren. De Nationale Korfbaldag vindt dit jaar plaats op 19 juni op de accommodatie van PKC in de Oostpolder.

De verwachting is dat ruim 2.000 korfballiefhebbers deze dag zullen bezoeken. Het belooft een spectaculaire dag te worden die bol zal staan van activiteiten voor jong en oud. Het programma van de wedstrijden is als volgt:

12.00 uur: C-finale
13.30 uur. Nederland – Japan (voetbal) op een groot scherm in de PKC-Hal
16.00 uur: B-finale        
18.00 uur: A-finale 
20.00 uur: Senioren (PKC tegen Blauw-Wit)

Lees meer over:

kampioenschap korfbal finale pkc
Deel dit bericht met je vrienden!