Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Drietal aangehouden op verdenking van koperdiefstal

23 juni 2010

PAPENDRECHT - In de nacht van dinsdag op woensdag 23 juni heeft de politie twee mannen van 24 en 36 jaar uit respectievelijk Bergen op Zoom en Katwijk aan Zee en een 37-jarige Dordtse aangehouden. Zij worden verdacht van diefstal van koper. Omstreeks 04.30 zagen surveillerende agenten de twee mannen over de Ketelweg fietsen.  Bij controle bleken de heren een aantal rollen koper en een betonschaar bij zich te hebben in de fietstassen. Op het moment van hun aanhouding kwam de vrouw aanfietsen, in haar fietstassen werd eveneens koper aangetroffen. In de omgeving stelden de agenten een onderzoek in waarna bleek dat bij een bedrijf in bakkerijgrondstoffen aan de Rietgorsweg de bliksemafleider was weggeknipt. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de zaak, de verdachten zitten nog vast voor verhoor.

Deel dit bericht met je vrienden!