Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Dievegge steelt voor bijna 500 euro aan verzorgingsartikelen

7 juli 2010 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - De politie heeft op dinsdagmiddag 6 juli een 36-jarige vrouw zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. De vrouw stal in een drogisterij op de Meentpassage voor bijna 500 euro aan verzorgingsartikelen. Op het moment dat ze door de detectiepoortjes liep, gingen deze af.

Een medewerker sprintte er samen met een meewerkende burger achteraan en samen wisten ze de vrouw in de nabijgelegen parkeergarage aan te houden waarna ze werd overgedragen aan de politie. Na verhoor heeft ze een dagvaarding gekregen en werd heengezonden. De gestolen spullen zijn terug naar de winkel.

Lees meer over:

politie artikelen meentpassage
Deel dit bericht met je vrienden!