Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Politie zoekt getuigen van gewapende woningoverval

7 juli 2010 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - De bewoonster van een woning aan de Wipmolen is op 7 juli rond 12.30 uur door twee onbekende jongemannen overvallen. Het slachtoffer raakte niet gewond. Onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp moest ze onder meer haar portemonnee afgeven.

De daders vertrokken op één zwarte scooter in onbekende richting. Beiden waren in het zwart gekleed en droegen petjes. Het gaat om een blanke en een  lichtgetinte man. De Unit Forensische Opsporing heeft in de woning naar sporen gezocht en er is direct een buurtonderzoek gestart. Het slachtoffer is door de politie opgevangen en doet aangifte.

De politie komt graag in contact met mensen die getuige van de overval zijn geweest en/of voorafgaand, tijdens en na de overval iets verdachts in de omgeving van de Wipmolen hebben gezien. Zij kunnen bellen met 0900-8844 (lokaal tarief) en vragen naar de recherche in Gorinchem. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000 (gratis).

Lees meer over:

politie overval wipmolen getuigen
Deel dit bericht met je vrienden!