zaterdag 8 augustus 2020

Alles over Papendrecht

Nabestaanden vliegramp reisden naar Tripoli

27 juli 2010

PAPENDRECHT - Drieënzeventig nabestaanden van de slachtoffers van de vliegramp, die op 12 mei plaatsvond in Tripoli, hebben, op uitnodiging van Afriqijah Airways en gecoördineerd door Slachtofferhulp Nederland, op zaterdag 24 juli de plaats bezocht waar het vliegtuig van Afriqijah Airways is neergestort.

Tijdens de op de plek van de ramp gehouden herdenkingsplechtigheid stonden nabestaanden, Nederlandse en Libische hulpverleners, medewerkers van de Nederlandse ambassade en medewerkers van Afriqijah Airways, in een grote kring, hand in hand. In deze kring was een deel van het vliegtuig opgenomen. 

Gezamenlijk heeft men één minuut stilte voor de slachtoffers betracht. Daarna werd een krans geplaatst en werden er bloemen gelegd. Afriqijah Airways heeft de nabestaanden geïnformeerd dat er op rampplek een gedenkmonument zal komen.

Inmiddels is de groep nabestaanden weer terug in Nederland.

Lees meer over:

nabestaanden tripoli vliegramp
Deel dit bericht met je vrienden!