dinsdag 28 september 2021

Alles over Papendrecht

Gewapende overval op tankstation - politie zoekt getuigen

7 augustus 2010

PAPENDRECHT - Op een tankstation aan de Veerweg heeft op woensdagavond 25 augustus omstreeks 18.45 uur een gewapende overval plaatsgevonden. Hierbij vielen geen gewonden. Twee mannen drongen het tankstation binnen, bedreigden twee personeelsleden met een wapen en eisten geld. Zij verlieten het pand met een geldbedrag. Een oplettende getuige zag de verdachten voorafgaand aan de overval vanuit het Vondelpark naar het tankstation lopen. Daarna zag de getuige de twee uit het pand komen en de Coornhertstraat inrennen.
De verdachten vervolgden daarna hun weg in de richting van de Camphuijsenstraat en de Justus van Effenstraat. Eén van hen droeg een gekleurde plastic tas.

Deel dit bericht met je vrienden!