Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Westwaard Wonen waarschuwt voor oplichters

12 augustus 2010

PAPENDRECHT - Op maandag 9 augustus 2010 hebben twee mannen een bewoonster aan de Hoofdstraat te Papendrecht bezocht. De mannen hebben zich voorgedaan als medewerkers van Woningstichting Westwaard Wonen. Omdat deze mevrouw al zo lang bij WWW huurster  was, mochten ze haar een leuke aanbieding doen, aldus de heren. De aanbieding was een pannenset van € 1400,- voor maar   € 100,-. Als mevrouw dit bedrag zou betalen, zou ze daarna de pannenset ontvangen.

Westwaard Wonen vindt dit een zeer nare gebeurtenis voor de bewoonster en de woningstichting wil dit graag voorkomen. Daarom benadrukken wij dat medewerkers van Westwaard Wonen alleen op afspraak bij u langs komen of aangekondigd middels een brief van de woningstichting. Ook zal een medewerker zich altijd legitimeren met een pasje van Westwaard Wonen. Vraagt u daar gerust naar!

Krijgt u toch bezoek van een persoon die zichzelf voorstelt als een medewerker van Westwaard Wonen en twijfelt u? Neemt u dan eerst telefonisch contact met Westwaard Wonen op via 644 22 22. De telefoniste kan dan voor u nakijken of daadwerkelijk een medewerker van de woningstichting u een bezoek brengt.

Deel dit bericht met je vrienden!