Friday 17 September 2021

Alles over Papendrecht

Recordpoging witte Zwitserse herdershonden in zwembad

12 augustus 2010

PAPENDRECHT - Op zondag 5 september 2010 wordt tussen 15.00 en 17.00 uur in zwembad De Hooght een recordpoging gedaan om de meeste witte Zwitserse herders met baasjes in het water te hebben. Het is de bedoeling om met deze poging een vermelding in het Guinness Book of World Records te krijgen.

Voor de tiende keer wordt, aan het einde van het seizoen, het hondenzwemmen in het zwembad De Hooght georganiseerd. Hiervoor wordt het ondiepe bad gebruikt, zodat men overal kan staan. De honden moeten aangelijnd en met baasje in het water. Ook hondenbezitters van een ander ras zijn welkom. Op de website www.papendrecht.nl/zwembad kunt u uw hond aanmelden en vindt u meer informatie.

Lees meer over:

zwembad honden record de hooght
Deel dit bericht met je vrienden!