Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Omleidingsroute voor scholieren bij verkeersplein Burgemeester Keijzerweg

18 augustus 2010 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Op het kruispunt Burgemeester Keijzerweg – N3 legt de gemeente een duurzaam veilig verkeersplein aan in de vorm van een zogenoemde kluifrotonde (een dubbele rotonde). Met de aanleg van het verkeersplein verbetert de doorstroming van het openbaar vervoer en het overige verkeer op het kruispunt. Het werk is gestart en wordt gefaseerd uitgevoerd.

Naar verwachting is het nieuwe verkeersplein eind 2010 klaar. Dagelijks passeren veel scholieren op hun school- thuisroute het kruispunt.
Alle scholen zijn daarom aan het begin van het nieuwe schooljaar per brief geïnformeerd over de werkzaamheden. Tijdens de werkzaamheden kunnen fietsers en voetgangers niet over het kruispunt.

Fietsers en voetgangers worden om het werk heen geleid via de route: Pieter Zeemanlaan - langs de tennishal/dansschool - via een noodbrug over de sloot langs de N3 –de fietsen voetgangerstunnel onder de N3- naar de kattestaart, en vice versa.

Deel dit bericht met je vrienden!