Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Verdachte aangehouden op verdenking gestolen bromfiets

19 augustus 2010

PAPENDRECHT - Een 17-jarige man uit Streefkerk is op maandagmiddag 6 september aangehouden nadat de politie een als ontvreemd gesignaleerde bromfiets aantrof op de Prunushof. Het contactslot was verwijderd en de bromfiets had geen ketting meer.
Toen de agenten op het takelbedrijf wachtten, sprak een getuige hen aan die vertelde dat hij de bromfiets op het fietspad langs de N3 nabij de tennisbanen eerder die dag had zien rijden. Hij zag daarbij dat de ketting van de bromfiets afviel. Op basis van een opvallend signalement dat de getuige doorgaf, troffen de agenten de vermoedelijke verdachte op de A15 ter hoogte van de Edisonweg in Alblasserdam aan. De jongen droeg een helm en een schroevendraaier bij zich. Bij onderzoek bleek dat de bromfiets in de nacht van afgelopen zaterdag op zondag 5 september was gestolen bij het dorpshuis in Streefkerk. Deze gaat terug naar de rechtmatige eigenaar. De man is na verhoor heengezonden. De politie maakt een proces-verbaal op.

Deel dit bericht met je vrienden!