Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Opening van het nieuwe speelseizoen bij handbalvereniging DES’72

30 augustus 2010

PAPENDRECHT - Handbalvereniging DES’72 uit Papendrecht start het nieuwe speelseizoen met de feestelijk opening van het nieuwe speelveld aan de van der Palmstraat.

Vele vrienden van DES’72 trotseerde de regen om de opening bij te wonen. De Papendrechtse wethouder Kees Koppenol van o.a. sportbeleid en Klaas Toes (lid van het eerste uur) knipten samen symbolisch het lint door. De wethouder Koppenol, zelf ras Papendrechter, memoreerde in zijn toespraak dat hij DES al jaren kent en volgt.
Bij de opening was tevens Piet van Adrichem, vertegenwoordiger van het NHV, aanwezig die de eer had Willem van Hofwegen de zilveren fluit uit te reiken, als dank voor 25 jaar ongekende inzet als scheidsrechter.
Na de officiële handelingen had het eerste damesteam van DES de eer om het veld in gebruik te nemen.
Het publiek kon onder het genot van een hapje en drankje genieten van de diverse wedstrijden die de gehele dag gespeeld werden,

DES’72 bestaat in 2012 40 jaar, na een moeilijke periode is er een andere weg ingeslagen. Er zijn veel nieuwe vrijwilligers geworven en de vereniging bloeit weer op. Tel daarbij op het nieuw aangelegde veld, het opknappen van de kantine en de vrijgevigheid van 2 anonieme sponsoren, die de vereniging in het nieuw hebben gestoken. Kortom er is alle reden tot blijheid en een positieve kijk op de toekomst.
Ter gelegenheid van de nieuwe tenues gingen alle leden op de foto, om dit te realiseren werd er een hoogwerker ingezet.

Het was bovenal een feestelijk startschot van een nieuw speelseizoen van een
(ver) nieuw (d) DES’72.

 Alle foto’s gemaakt door ©Sportfotografie.net

Deel dit bericht met je vrienden!