Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

De Stem Alblasserwaard gaat samen met Papendrechts Nieuwsblad

2 september 2010 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - De Stem Alblasserwaard is deze week voor het laatst in de Alblasserwaard verschenen. De krant gaat samen met het Papendrechts Nieuwsblad en houdt dus feitelijk op te bestaan. Vanaf volgende week verschijnen er dus nog "maar" drie huis-aan-huis kranten in Papendrecht in de bus, namelijk De Klaroen, Dordt Centraal en het Papendrechts Nieuwsblad.

Ruim een jaar geleden verschenen er nog vijf huis-aan-huis kranten in Papendrecht, want toen was het Kontakt nog niet samengegaan met De Klaroen (zie ook archiefbericht onder). De afgelopen tijd zijn er vanwege de huidige economische situatie en de concurrentie op internet al de nodige bezuinigingen geweest in de krantenwereld, en fusies vormen dus de volgende stap.

Zie ook:

Lees meer over:

de klaroen de stem nieuwsblad
Deel dit bericht met je vrienden!