Friday 17 September 2021

Alles over Papendrecht

Schakers weer achter het bord

6 september 2010

PAPENDRECHT - Schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam begint deze week het seizoen met de eerste interne bekerronde. Volgende week begint de strijd om het clubkampioenschap, waarin Pieter Modderkolk zijn titel verdedigt.

Ook komt de vereniging met drie teams uit in de competities van de Rotterdamse schaakbond. Het eerste team komt uit in de eerste klasse, waar het vorig jaar ternauwernood de degradatie ontliep.
De jeugd kan ook dit seizoen weer op veel aandacht rekenen. Elke dinsdagavond vanaf kwart voor zeven wordt er les gegeven en gespeeld, waarna het vanaf acht uur tijd is voor de senioren. Jong en oud is elke dinsdag welkom in het Denksportcentrum tegenover theater De Willem. Nieuwkomers kunnen drie weken gratis proefdraaien.

Lees meer over:

kampioenschap schaken
Deel dit bericht met je vrienden!