Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Nieuw speeltoestel voor Oranje-Nassauschool

7 september 2010

PAPENDRECHT - Op maandagochtend 6 september was er even een moment van plechtigheid op het kleuterplein van de Oranje-Nassauschool. Het nieuwe speeltoestel, het achtersteven van een piratenschip, werd officieel geopend. Uiteraard waren de kinderen van de desbetreffende groepen aanwezig. Er werd tijdens dit feestelijke moment een aantal bedrijven bedankt die het speeltoestel mede mogelijk gemaakt hebben. Deze bedrijven zijn Braanker Logistics, Huijzer & Renzen advocaten, Versteeg en Esbi. Behalve bedrijven is er ook een aantal ouders geweest die een bepaald bedrag heeft gesponsord. Daarnaast heeft Rabobank Drechtsteden ondersteuning geboden via het coöperatief dividend. Stam en de Koning heeft het toestel kosteloos professioneel geplaatst. Directeur Hananja Witkamp bedankte al deze sponsors voor hun bijdragen. Verder riep hij de moeder naar voren die alles heeft geregeld. Zij ontving woorden van dank en een welverdiende bos bloemen. Vervolgens knipte twee ‘piratenkinderen’ het lint door om zo het speeltoestel voor geopend te verklaren, waarna het tijd was om er eindelijk heerlijk op en mee te spelen.

Deel dit bericht met je vrienden!