Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Ronald’s 8e Bedrijven-Motor-Toertocht inmiddels een begrip

10 september 2010

PAPENDRECHT - Donderdag 9 september 2010 was het alweer voor de 8e keer dat Ronald van Ee samen met zijn enthousiaste team van Ronald Verkeersopleidingen Nederland uit Papendrecht de jaarlijkse “Bedrijven-Motor-Toertocht” organiseerde. Inmiddels een begrip in de wijde omgeving onder de motor-minded zakenlieden.

Om 13:00 uur gaf burgemeester C. de Bruin het startsein, waarna alle motoren gelijktijdig het gas opentrokken, hetgeen een enorm kabaal gaf, met name de zwaardere motoren, waaronder een aantal Harley Davidson’s, lieten zich daarbij niet onbetuigd. En met een smile van oor tot oor vertrok de groep van 26 man en 4 vrouwen.

Dit jaar voerde de uitgestippelde route de ronkende motoren door de Hoeksche waard over mooie, rustige wegen. De totale afstand van de tocht was ongeveer 150 km en het was echt genieten van het variërende landschap en het schitterende ideale motorweer, waar het in eerste instantie niet naar uitzag. Door het slechte weer ’s morgens hadden zich helaas een 15 personen afgemeld voor deelname.

 Na halverwege nog een tussenstop gehad te hebben nabij Numansdorp, arriveerde de groep om 17:00 uur weer bij de verkeersschool aan de Kazernestraat te Papendrecht, waar hen nog een uitgebreide warm buffet te wachten stond en waar nog lange tijd werd nagepraat over de geslaagde tocht en natuurlijk werden de contacten tussen de zakenlui verstevigd onder het genot van een drankje.
Bij vertrek lag er voor iedere deelnemer een mooie groepsfoto klaar ter herinnering aan deze zeer geslaagde 8e editie van Ronald’s Bedrijven-Motor-Toertocht.

Lees meer over:

tocht motor kazernestraat
Deel dit bericht met je vrienden!