Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

AV Passaat junioren kampioen 2e divisie

13 september 2010

PAPENDRECHT - Op zaterdag 11 september was de finale C junioren 2e divisie atletiek in Bergen op Zoom. Het was voor AV Passaat uit Papendrecht de zoveelste finale maar werd nooit gewonnen tot afgelopen zaterdag. Met het 'dream team' Bart van Nunen, Bart Heijes, Lars Paalvast, Don Rooswinkel, Martijn Opmeer, Robin Vogel en Bas Westbroek vertrokken ze zaterdag morgen naar Bergen op Zoom. Het weer was goed beetje wind en Lars was de eerste die in aktie kwam op het speerwerpen. De tweede poging was met een worp van 49,14 meter voldoende voor een eerste plaats. Daarna was het tijd voor de estafette en het hoogspringen.

Na vier onderdelen, 100 meter horden met Martijn Opmeer, 18,37 en Bart Heijes, 14,58, stond AV Passaat op een 2e plek. De naaste concurrent, de gastvereniging Spado, stond verrassend vierde. Na een aardige poging van Don Rooswinkel op het verspringen, 5,23 meter en Bas Westbroek met het discuswerpen, 29,64 meter stootte Lars Paalvast naar een mooie 12,07 meter met kogelstoten. Bart van Nunen kwam in actie op de 800 meter met een fraaie 3.03.53 was het ruimschoots voldoende voor een eerste plaats. Als laatste onderdeel was de 100 meter sprint wat door Robin Vogel met een 13.73 en Bart Heijes met 12.48 werd afgerond. Alles bij elkaar was Passaat te sterk voor de andere teams en werd het ruimschoots eerste van Nederland.

Lees meer over:

kampioen atletiek av passaat
Deel dit bericht met je vrienden!