Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Papendrecht zondag wint op zaterdag bij Schijndel

13 september 2010

PAPENDRECHT - Na de 0-3 thuisnederlaag tegen Juliana '31 volgde op zaterdag(avond), 11 september 2010, de uitwedstrijd bij Schijndel. Ook de gastheren hadden de eerste pot verloren. In de eerste helft was de thuisclub de bovenliggende partij waarbij Papendrecht werd teruggedrongen op de eigen helft. Papendrecht haalde zonder kleerscheuren de rust (0-0). In het tweede deel was rood-zwart de betere. Tot grote kansen leidde dit niet. Via een aantal vrije trappen was Papendrecht gevaarlijk.
 
In de 78e minuut scoorde Papendrecht uit vrije trap. Mark Vosselman kwam bij de uitvoering voor z'n tegenstander en kopte de bal feilloos in de verre hoek achter de kansloze keeper: 0-1. De laatste 10 minuten werden voor Papendrecht billenknijpend. Schijndel kreeg een aantal kansjes maar de eerste drie punten bleven in de knip. Trainer Middelkoop gaf aan wel vaker op zaterdag te willen spelen!

Lees meer over:

voetbal wedstrijd
Deel dit bericht met je vrienden!