Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Papendrecht.net nieuws aanraden

14 september 2010 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Op Papendrecht.net is er een nieuwe functie toegevoegd, namelijk het aanraden van nieuwsartikelen op sociale media.
Wanneer je een interessant nieuwsbericht leest, kun je nu met slechts 1 druk op de knop dit bericht ook plaatsen op je eigen Facebook, Hyves of LinkedIn account, om zo je vrienden en bekenden hierop te attenderen!

Zo kun je ook dit nieuwsbericht plaatsen op je eigen account door te klikken op een icoontje dat onderaan dit bericht staat. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je een eigen account bij bijvoorbeeld Facebook of Hyves hebt.

Ook kun je nu per bericht zien hoeveel mensen dit hebben geplaatst op hun Facebook account.

Deel dit bericht met je vrienden!