Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Ouderen genieten van De Smarties

20 september 2010 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Op zaterdag 18 september 2010 organiseerde Pieter en Nelleke van den Berg voor het 2 jaar een gezellige middag voor de ouderen bewoners van zorginstelling De Wieken.
Op de parkeerplaats naast het gebouw van De Wieken was een grote feesttent geplaatst, waar de ouderen met hun begeleiders en familie konden genieten van optreden van het Papendrechtse koor De Smarties en de Papendrechtse zanger Maurice Schaap.
 

Het was een druk bezochte middag waarbij ook Burgemeester de Bruin en wethouder Wilco Scheurwater aanwezig waren. Beiden waren onder de indruk van hetgeen Pieter en Nelleke met hulp van 15 vrijwilligers voor de bewoners hadden georganiseerd. Pieter werd door de koorleiding van de Smarties en de directie van de Wieken na afloop bedankt en in de tent klonk een groot applaus voor hem en zijn vrouw.

De heer Schoof, één van de aanwezige familieleden, vertelde zondag dat het een prima georganiseerd festijn was en zijn vrouw nog meer dan vorige jaar genoten heeft en 's avonds bijna geen stem meer overhad van het vele zingen en de soeplepel niet meer kon hanteren vanwege het harde klappen bij het welverdiende applaus.

 

Deel dit bericht met je vrienden!