Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Kinderen vrolijken 'Bij Bosshardt' op

23 september 2010

PAPENDRECHT - Op Woensdag 22 september heeft de buitenkant van 'Bij Bosshardt' in de Staringlaan een opvrolijkbeurt van kinderen uit de buurt gekregen. "Bij Bosshardt' is een sfeervolle, warme plek waar buurtbewoners elkaar ontmoeten en een kopje koffie kunnen drinken. Het gebouw is weliswaar prachtig gerenoveerd, maar de buitenkant is nog niet gezellig genoeg. Samen met Loes Geuze, gastvrouw in 'Bij Bosshardt' en kunstenares, gaan de kinderen hier verandering in brengen. De tekeningen die zij bij de opening op 11 mei inleverden, dienden als inspiratie. Maar niet alleen creatieve kinderen zijn welkom, ook alle andere kinderen uit de buurt.

Het was een gezellige spel- en speelmiddag. De kinderen kregen een lekker broodje en wat te drinken. Voor ouders, verzorgers, opa's en oma's stond koffie en thee klaar. Deze middag werd mogelijk gemaakt door een samenwerking van Leger des Heils, Westwaard Wonen en gemeente Papendrecht. Bij Bosshardt is elke maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 13.00 uur geopend. Op woensdag bent u van harte welkom tussen 14.00 en 17.00 uur.

Lees meer over:

opvrolijken Staringlaan
Deel dit bericht met je vrienden!