Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Zwaargewonde bij verkeersongeval

29 september 2010

PAPENDRECHT - Op de Burgemeester Keijzerweg heeft op maandagavond 27 september een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden. Dat gebeurde omstreeks 23.20 uur, hierbij raakte een 86-jarige man uit Papendrecht ernstig gewond. Een 22-jarige automobilist uit Hoofddorp reed op de BK weg in de richting van de N3 toen de 86-jarige man vanuit de middenberm in de richting van de J.R.Thorbeckesingel lopend uit het niets de rijbaan overstak. De automobilist kon de man niet meer ontwijken waarna de aanrijding volgde. De Papendrechter liep zwaar lichamelijk letsel op. Hij liep meerdere botbreuken op en ligt, mede vanwege zijn hoge leeftijd, in zorgwekkende toestand op de intensive care. De 22-jarige man is aangehouden geweest voor verhoor en is daarna heengezonden. De politie doet onderzoek naar de toedracht en heeft de achtergebleven sporen onderzocht.

Deel dit bericht met je vrienden!