Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

HEGETU en KWD nieuwe sponsor Drechtstreek D1

4 oktober 2010

PAPENDRECHT - Sinds kort beschikt D1 van Drechtstreek over volledig nieuwe tenues, trainingspakken én voetbaltassen. Dit alles werd mogelijk gemaakt door de bedrijven KWD en HEGETU (sterk in Hydraulische & Pneumatische Afdichtingen) namens wie sponsor Sico van Tuijl op donderdag 23 september in de businessruimte van Drechtstreek de nieuwe materialen officieel aan de spelers uitreikte.  Ook de leiders en trainer werden nog verrast met een eigen coachjas zodat D1 er het komend seizoen zeer representatief bij zal lopen. Heel D1 is enorm trots en hoopt dat deze sponsoring  zal bijdragen tot een zeer sportief en succesvol seizoen.

Lees meer over:

sponsor Drechtstreek
Deel dit bericht met je vrienden!