Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Hoogste punt project Oostpolder bereikt

8 oktober 2010

PAPENDRECHT - Op 8 oktober 2010 was is het zo ver: het hoogste punt van Oostpolder fase 4B werd gevierd.

Het is een goed gebruik om dit samen met alle werknemers op de bouwplaats, die hun handen letterlijk al maanden uit de mouwen steken, te doen. Zij hebben er, ondanks weer en wind, voor gezorgd dat deze mijlpaal bereikt is.

Hetproject Oostpolder fase 4B bestaat uit een appartementengebouw met 50 appartementen en 62 grondgebonden woningen. Het appartementengebouw en 29 grondgebonden woningen worden gebouwd in opdracht van Woningstichting Forta-WwW. Het appartementengebouw wordt verhuurd aan Yulius, voorheen De Grote Rivieren, de 29 grondgebonden woningen worden door de woningstichting in de verhuur genomen. De overige 33 grondgebonden woningen betreffen koopwoningen in verschillende typen, 10 vrijstaande villa’s, 14 twee-onder-één-kap woningen en 9 eengezinswoningen; alle in jaren dertig stijl.Lees meer over:

project Oostpolder
Deel dit bericht met je vrienden!