Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Opendag scheepswerf Slob Papendrecht

9 oktober 2010

PAPENDRECHT - Scheepswerf Slob, onderdeel van Koninklijke De Vries Scheepsbouw B.V., organiseerde zaterdag 9 oktober een open dag. Op de scheepswerf worden cascos gebouwd voor ’s werelds mooiste en meest luxe megajachten.

In een  goed geoutilleerde werf in Papendrecht zetten zo'n 140 medewerkers zich dagelijks in'om de klanten optimaal van dienst te zijn. Scheepswerf Slob wil het personeelsbestand verder uitbreiden, dus is men op zoek naar versterking! Goede vakmensen die graag op uitdagingen afstevenen én willen doorgroeien in hun vakgebied.

Het was een drukte van belang op de scheepswerf in Papendrecht, bezoekers werden door de directie ontvangen en onder het genot van een bakje koffie kreeg men een korte inleiding daarna kon men onder begeleiding een bezoek aan de werf brengen, alwaar een imposant jacht op de bezoeker lag te wachten.

Foto: Pieter van den Berg

Lees meer over:

Open Dag scheepswerf
Deel dit bericht met je vrienden!