Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Kinderboekenweek groot succes op De Viermaster

12 oktober 2010

PAPENDRECHT - Ook dit jaar wordt van 6 oktober t/m 16 oktober op Obs de Viermaster weer veel aandacht besteed aan alweer de 56ste kinderboekenweek, welke dit jaar het thema “De Grote Teken Tentoonstelling- beeldtaal in kinderboeken-” heeft.
Op woensdag 6 oktober werd de week feestelijk geopend in de prachtig versierde aula en zongen alle kinderen het special ingestudeerde boekenlied. Aansluitend voerden de leraren wel heel grappig toneelstuk op met bijzonder verrassende personages.
Naast de gewone lessen wordt er extra veel aandacht besteed aan lezen, voorlezen, zelf een boek leren schrijven of een verhaal tekenen en worden er in diverse klassen toneelstukken, compleet met kostuums, opgevoerd. Op maandag 11 oktober vond de jaarlijkse terugkerende boekenmarkt plaats. Want wat is er nu leuker om je gelezen boeken zelf te verkopen om daarna van je verdiende geld weer nieuwe boeken te scoren?

Deel dit bericht met je vrienden!