Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Nieuwe dirigent voor Eljakim

13 oktober 2010 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Gospelkoor Eljkim heeft een nieuwe dirigent: Jaap Klootwijk. Hij is al geruime tijd geen onbekende voor net koor, want is is in het verleden ook drummer geweest bij Eljakim. Hij wil graag een dirigentenopleiding gaan doen  en heeft in Eljakim een koor gevonden waar hij het geleerde ook meteen in praktijk kan brengen. Hij komt uit Ridderkerk en is begin 30 jaar.
 
Ook heeft Eljakim een nieuwe pianist, namelijk Wout Kwakernaat. Hij is 54 jaar en komt uit Breda. Hij geeft tot op heden bij meerdere klassiekere koren gespeeld en wilde nu een nieuwe richting gaan inslaan, namelijk gospel, om te kijken of dit ook iets voor hem is.

Op vrijdag 10 december houdt Eljakim weer haar jaarlijkse Kerstconcert. Dit jaar wordt het samen met Christelijk Koor Rejoice uit Vleuten gehouden. Kaartjes zijn te bestellen via www.gospelkooreljakim.nl

Lees meer over:

dirigent eljakim
Deel dit bericht met je vrienden!