Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Loco-burgemeester Korteland steunt Thijs Verheul

23 oktober 2010

PAPENDRECHT - Loco-burgemeester Richard Korteland bezocht op zaterdag 23 oktober de stand van Thijs Verheul op winkelcentrum De Meent. Thijs Verheul is de Papendrechtse kandidaat om jongerenvertegenwoordiger te worden bij de Verenigde Naties en is één van de drie finalisten die strijden voor de begeerde positie.

Thijs begon zijn snelle carrière in 2007 met deelname aan het jeugdlagerhuisdebat in het gemeentehuis. Daar toonde hij zich al een scherp debater. Hij zet zich nu in voor de strijd tegen aids/hiv, malaria en tbc. Richard Korteland is enthousiast: ‘Thijs is de jongste kandidaat en zit als enige nog op de middelbare school. Hij presenteert zich open, enthousiast, toont enorm veel initiatief en dat het nu slecht weer is, houdt hem al helemaal niet tegen. Hij is nu al een uitstekende Papendrechtse vertegenwoordiger in Nederland.'

Stemmen op Thijs kan op zaterdag 23 oktober en zondag 24 oktober op www.dewereldvandevn.nl. Lees meer op www.stemthijsnaarvn.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!